Як приготувати рол Філадельфія в домашніх умовах?


Нууу просто обожнюєте Філадельфія рол? Вершковий сир, лосось і свіжий огірок, мммм… чудове поєднання, одне із самих неперевершених смаків! Ймовірно ви думаєте, чи вдасться вам приготувати рол Філадельфія вдома? Навіть не сумнівайтеся. Прочитайте статтю та переконайтеся, що це легко і просто, настільки, що вам більше не захочеться їх купувати.

Філадельфія рол традиційно готується з копченого лосося, вершкового сиру та огірка. Але також може включати і інші інгредієнти, такі як інші види риби, авокадо, зелену цибулю і насіння кунжуту.

Цікаво!

Основним інгредієнтом суші рола Філадельфія є вершковий сир Філадельфія, саме від марки цього сиру рол отримав свою назву.

Прочитайте

Як правильно приготувати рис для суші

Інгредієнти для рола Філадельфія:

  • Рис для суші
  • Огірок
  • Копчений лосось
  • Вершковий сир
  • Норі (порізані навпіл)
  • Кунжут для присипки рола

Як зробити рол Філадельфія

  1. Приготуйте рис для суші, заправте оцтом та дайте йому охолонути до кімнатної температури.
  2. Розкладіть бамбуковий килимок на рівній поверхні та обгорніть його поліетиленовою плівкою, щоб запобігти прилипанню рису до бамбука.
  3. Покладіть половину аркуша норі на килимок горизонтально блискучою стороною донизу.
  4. Опустіть руки в оцтову воду, щоб рис не прилипав до рук, коли ви будете готувати рол.
  5. Візьміть кульку рису, десь 120 грам, покладіть на лист норі та рівномірно розподіліть (якщо вам здається, що забагато, видаліть частину, щоб рулет не був занадто великим для згортання).
  6. Переверніть лист так, щоб рис був обличчям до килимка, і додайте начинку на лист норі але не перевантажуйте, оскільки це ускладнить згортання.
  7. Почніть скручувати аркуш, помістивши великі пальці під килимок і піднявши край догори над начинкою.
  8. Згорніть килимок подалі від себе та тримайте рулон щільно під час скручування, щоб все було разом, продовжуйте згортати, доки кінці не зустрінуться. Але не надто сильно, інакше начинка просочиться з боків.
  9. Зніміть килимок і посипте рол насінням кунжуту поверх рису.
  10. Розріжте свій рол на 8 частин і подавайте з соєвим соусом або васабі.

Важливо!

Обов’язково вирізайте насіння з огірка, щоб позбутися зайвої вологи. Зайва волога заважатиме при приготуванні рола і рол розвалюватиметься. Огірок має дуже тверду структуру, тому його потрібно нарізати соломкою якомога тонше, щоб він сильно не хрумтів, а просто надавав свіжості dашим ролам.

Прочитайте

Як приготувати суші рол Цезар

Exit mobile version